A hollywoodi love-sztoriknak is vége szakad!

Válik - nem válik? Sztárok és sztorik az idei év válásairól!

A mesekönyvek mindig ott érnek véget, hogy "ásó, kapa, nagyharang - boldogan éltek, amíg meg nem haltak". Igen ám - tesszük fel a kérdést - de mi van a boldogító igen után?

2008.12.23 19:30rtlbulvar.hu
David és Tea is elváltak!

Merthogy a tündérmesék arra sosem térnek ki, hogy vajon mi van akkor, amikor beköszöntenek a szürke, unalmas, egyhangú hétköznapok. Egy statisztika szerint a földi halandók között kötött minden második házasság válással végződik. Nos, ez a kimutatás egészen biztosan nem érvényes a hollywoodi populációra, ott ugyanis olyan ritka a sírig tartó szerelem, mint az a bizonyos fehér holló. 

Ha kételkedünk, gondoljunk bele abba, hogy hány olyan híres szerelmespárt tudunk mondani, akik tíz-tizenöt évnél hosszabb ideig elviselték egymást? Idén olyan megrengethetetlennek tűnő, aranylakodalom felé közelítő házasságok futottak zátonyra, hogy ezek mellett az egy-két éves tinglitangli szerelmek utáni szakítások eltörpülnek. 

Itt van mindjárt Robin Williams és felesége, akik 19 év után „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva fordultak ügyvédjükhöz. Mindketten jócskán túlvannak már az ötvenen, két gyermekük lassan kirepül a családi fészekből, ennek ellenére úgy döntöttek, nem hajlandók továbbra is ugyanazt a levegőt szívni. 

Valami ilyesmire hivatkozott Morgan Freeman is, aki 24 évig bírta jelmeztervező asszonya mellett. Később persze kiderült, hogy szó sincs ellentétekről, a kibékíthetetlenség forrása az, hogy a színész már nem Myrnával, hanem annak legjobb barátnőjével tervezgeti a nyugdíjas éveket. Ez még a sokat látott, Hollywoodban nevelkedett asszonynak is több volt a soknál, hiszen úgy tervezte, hogy legjobb barátnője vállán sírja ki magát, miközben együtt szapulják Morgant. 

Így azonban nemcsak egy csalfa férjet, hanem egy csalfa barátnőt is felednie kell

A McCartney-Mills huzavona már évekkel ezelőtt elkezdődött, de pont csak idén tavasszal került az ügy végére. A „minden idők leggusztustalanabb válásának” kikiáltott procedúra végül az exférjre kígyót-békát kiabáló hölgy totális győzelmével végződött: 25 millió fontnyi bánatpénzzel lett súlyosabb a pénztárcája. 

Az egykori álompáros ezzel a „minden idők egyik legdrágább válása” cím boldog és büszke tulajdonosává vált. Legalább ez az egy közös emlék megmaradt nekik… 

Jodie Foster
és leszbikus párja, Cydney Bernard 14 év után csendben búcsút intett egymásnak, csakúgy, mint Shania Twain és férje, akik szintén ennyi ideig tartottak ki együtt jóban-rosszban. Mint utóbb kiderült, Shania is a megcsalt asszonyok táborát erősíti, de legalább volt bátorsága emelt fővel távozni. 

Júniusban robbant a bomba: Madonna és Guy Richie válik. Az érintettek egészen októberig tagadták a „hazug újságírói pletykákat”, aztán amikor már nem volt visszaút, beismerték, hogy a kritikus hetedik évet az ő szerelmük sem élte túl. 

A procedúra gyors volt és fájdalommentes, de a sárdobálást sajnos egyikük sem bírta megállni, és azóta is a sajtón keresztül üzengetnek egymásnak szebbnél szebb karácsonyi jókívánságokat. 

Azon már senki sem lepődik meg, hogy Amy és börtöntöltelék férje is úgy döntöttek, jobb nekik külön, mint együtt, és nagyjából egy év után kimondják a boldogító nemet. 

Salma Hayek el sem jutott az oltárig: üzletember vőlegényét, akitől tavaly született kislánya, pár héttel a nagy nap előtt hagyta faképnél, csakúgy, mint Boris Becker modell kedvesét, akivel a teniszsztár állítólag SMS-ben szakított nem sokkal az eljegyzés után. 

Válással végződött a 2008-as év David Duchovny és Tea Leoni számára is, de George Clooney és Sarah Larson útjai is végleg elváltak. Szegény, szerencsétlen Jennifer Anistont megint dobták, de novemberben (ha ló nincs, jó a szamár is alapon) újra egyesültek John Mayerrel. 

Átverésből Anne Hathawaynek is kijutott, akinek barátja a szakítás óta már börtönben csücsül adócsalás vádjával. A neveletlen hercegnő pedig lassan elfogy bánatában…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.