Megszökött a beteg

Mentőt lopott, hogy meglóghasson a kórházból

Egy mentőautóval szökött meg a beteg a kórházból: a parkolóban álló járműbe pattant be és hajtott ki. A kocsira később műholdas nyomkövető segítségével találtak rá.

2014.10.13 16:00ma.hu

Egy mentőautóval menekült egy beteg az arizonai Phoenixben működő West Valley Kórházból, az illetékes rendőrség tájékoztatása szerint a Michael Lopez nevű beteg csak bepattant egy ott parkoló mentőautóba és mire bárki felocsúdhatott volna, elhajtott. Az egyik mentőtiszt a kocsi hátuljában ült, ő még biztonságosan ki tudott ugrani, a nagy menekülés közben más sem sérült meg - számolt be a Tampa Tribune.

A rendőrség a menekülő nyomába eredt, de a férfi nem húzódott le és egy rövid időre a nyomozók el is veszítették a mentőautót, de nem sokkal később a beszerelt műholdas nyomkövető segítségével rátaláltak Lopez külvárosi otthonában, Avondale-ben. Lisa Kutis, a goodyeari rendőrség szóvivője elmondta, hogy a férfit közlekedési eszköz lopásáért, a hatósággal szembeni ellenállásért és rendbontás vádjával letartóztatták, most egy phoenixi börtönben várja a további sorsát.

Az nem derült ki a rendőrségi jelentésből, hogy milyen okból került kórházba a férfi, csupán annyit mondtak el a hatóságok, hogy Lopez úgy érezte, akarata ellenére tartják benn, ezért szökött meg - most egy jobban őrzött helyre került. A mentőautót a sürgősségi szolgálat munkatársai visszavitték az állomáshelyére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.