Hat év után rúgta ki Nick Cannont

Kim Kardashian miatt válik Mariah Carey a férjétől

Hat év házasság után válni készül - egyes hírek szerint már túl is van rajta - Mariah Carey, miután egy rádióshow-ban a férje, Nick Cannon elszólta magát és bevallotta, hogy Kim Kardashiannal is lefeküdt.

2014.08.22 14:29ma.hu
Fotó: mariahcarey.com

Hogy valójában lezárult-e már a válás, vagy csak folyamatban van, arról egymásnak ellentmondó hírek keringenek a celebvilágban, de az biztosnak tűnik, hogy Mariah Carey és Nick Cannon kapcsolata végérvényesen zátonyra futott. A 33 éves híresség hosszú csönd után a nyilvánosság elé állt és beismerte, hogy valóban külön élik az életüket, a fő hangsúlyt pedig most a gyermekeik kapják.

"Néhány hónapja külön házban élünk" - vallotta be az American Got Talent házigazdája a The Insider című bulvárlapnak. A pletykák persze már korábban felröppentek, a TMZ című pletykahonlap szellőztette meg először, hogy Cannon és a 44 éves énekesnő ügyvédje tárgyalásokba kezdett egymással a tulajdonjogokról és a 3 éves ikrek - Moroccan és Monroe - felügyeleti jogáról. "A válás már lezárt ügy" - emlegette akkor a lap, most azonban Cannon úgy fogalmazott, küszöbön a házasságuk lezárása.

A sztárpár kapcsolata akkor került válságba, amikor Cannon megjelent a Big Boy's rádióshow-ban márciusban, és amikor megkérték, mondjon egy hírességet, akivel ágyba bújt, ő nem a feleségét nevezte meg, hanem Kim Kardashiant. "Mariah-t ez felzaklatta és megalázta" - mondta a párhoz állítólag közel álló forrás, hozzátéve, hogy az eset után az énekesnő hetekig marta a férjét. Ráadásul úgy tűnik, Kardashian csak az utolsó csepp volt a pohárban, mert Mariah akkor már jó ideje panaszkodott, hogy Cannon nem tölt elég időt vele és a gyermekekkel.

"Már egy ideje külön élnek, ez nem egy hirtelen jött dolog. Sok kérdés volt közöttük, de nem tudnak együtt élni" - fogalmazott egy másik, szintén bennfentesként hivatkozott forrás. A pár 2008. április 30-án kötött házasságot, és minden évben megújították a fogadalmukat - kivéve idén, amiből már sejteni lehetett, hogy közel a vég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.