Sörözésért jelentették fel az énekesnőt

Súlyos vád: Mariah Carey drogozik szoptatás közben?

Súlyos vád merült fel a nemrég szült Mariah Carey ellen: a gyermekvédelem egyik munkatársa szerint gyógyszert vett be, majd alkoholt ivott rá, közvetlenül ikrei szoptatása előtt.

Mariah Carey pocakosan a lapokban - terhesen is pózolt képgaléria

2011.05.16 09:29ma.hu

Félreértett helyzetbe keveredett a nemrég ikreket szült Mariah Carey, amikor egy ilyenkor szokásos rutinellenőrzésre ment be a kórházba. Az énekesnő magával vitte két gyermekét is, és épp a szoptatáshoz készülődött, amikor az egyik nővér azt tanácsolta neki, hogy igyon néha barnasört, mert az serkenti a tejtermelést.

Fotó: mariahcarey.com (További képek a galériában)

Az anyák által régóta ismert - és alkalmazott - tanácsot az énekesnő köszönettel vette, bár azzal kapcsolatban ellentmondásosak az információk, hogy ezt követően azonnal lehajtott volna egy pohárka Guinnesst vagy csak rábólintott a nővér javaslatára.

Az viszont biztos, hogy a párbeszédet valaki meghallotta és azonnal értesítette a gyermekvédelmi szolgálatot. Mire a szociális munkatárs megérkezett, a hír már ott tartott, hogy Mariah Carey nemcsak alkoholizál, de ezt gyógyszerfogyasztás után tette, így gyakorlatilag azzal vádolták, hogy mérgezi a gyermekeit.

A gyermekvédelmis még fényképeket is akart készíteni az énekesnőről és az ikrekről bizonyítékként, ám a kórház ezt megtiltotta neki.

Carey férje, Nick Cannon felháborodott a vádak hallatán, amit a hétvégi stand-up showjában szóvá is tett: "Milyen kórház az, ahol lehetővé tennének ilyesmit?" - kérdezte.

A felmerült vádakat úgy tűnik, végül sikerült tisztázni, de a kismama teljesen kikészült a nap végére.

Még több hír Mariah Careyről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.