Kiderült Mariah ikreinek neve

Mariah Carey megőrült? Egy országról nevezte el fiát!

Mariah Carey meglehetősen különös neveket adott a szombaton született ikreinek: fiát egy országról, lányát pedig egy szexszimbólumról nevezte el. A kicsik épp a házaspár évfordulóján jöttek világra.

Mariah Carey pocakosan a lapokban - terhesen is pózolt képgaléria

2011.05.05 09:29ma.hu

Múlt szombat óta minden rajongója izgatottan várta, vajon Mariah Carey milyen neveket fog adni ikergyermekeinek. Az énekesnő tegnap délután a Twitteren végre bejelentette a férjével közösen meghozott döntés eredményét, ám ez inkább döbbenetet, mint örömöt hozott a kíváncsi tömegeknek.

Carey ugyanis fiát Marokkóról, lányát pedig a szexszimbólum Marilyn Monroe-ról nevezte el, a kicsiket Moroccan Scottnak és Monroe-nak hívják.

A sztár elmondta, Moroccan második neve ugyanaz, mint az apjáé, egyébként mindkét gyermek az apa, Nick Cannon vezetéknevét viseli. A kisfiú neve persze nem az ország miatt lett "Marokkó", hanem elsősorban azért, mert így hívják Carey lakásában a legfelső emeleti lakosztályt, és ott kérte meg Nick az énekesnő kezét.

Ami pedig Monroe-t illeti, Mariah a mikroblogon elárulta, mindig is nagyon inspirálta őt a 60-as évek legendás dívája, ezért adta neki az ő nevét, második keresztneve viszont az anyjához hasonlóan neki sincs.

Az ikrek szobája (Fotó: Life&Style, további képek a galériában)


Egy nappal a nagy bejelentés előtt egyébként Mariah már beharangozta, hogy hamarosan mindenki megtudja, hogy hívják a kicsiket, de a döntést előbb a közeli barátokkal és a rokonokkal akarta megosztani, csak utána kürtölte szét a világban.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a 41 éves énekesnő szombaton, épp házassági évfordulójukon adott életet ikergyermekeinek egy Los Angeles-i kórházban. Elsőként Monroe jött világra 2260 grammal és 46 centivel, nem sokkal később pedig Moroccan is kibújt, ő 2540 grammot nyom és 48 centis.

"A feleségem most adta nekem a leghihetetlenebb ajándékot az évfordulónkra!" - lelkendezett pár órával később Nick a mikroblogon. "Ezt soha nem fogom tudni felülmúlni!" - tette hozzá.

Tudjon meg még többet Mariah Carey legnagyobb öröméről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.