Örül a mentori felkérésnek a világsztár

Kiszivárgott: Mariah Carey lesz az X-Faktor egyik zsűritagja!

Még mindig titokzatoskodik az X-Faktor egyik fő arcának számító Simon Cowell, de szinte biztos, hogy a zenei tehetségkutató lesz az a showműsor, amelyben Mariah Carey szerepet kap.

Mariah Carey terhesen és fülig érő mosollyal! képgaléria

2011.04.19 15:29ma.hu

Miközben már javában folynak a találgatások, hogy a 2. magyarországi X-Faktornak kik lesznek a mentorai és a műsorvezetői, a tehetségkutató amerikai versenyzői már csaknem biztosra vehetik, hogy az egyik mentori székbe Mariah Carey kerül.

Fotó: mariahcarey.com (További képek a galériában)

A műsor egyik legrégebbi motorosának számító Simon Cowell persze nem erősítette meg a kiszivárgott információt, mindössze annyit árult el, hogy az ikrekkel terhes énekesnő hamarosan "valamelyik" TV-showban kiemelkedő szerepet kap, de az ötlet, hogy ez épp az X-Faktor legyen, Mariahtól származik.

Mindazonáltal Cowell egy rádióműsorban elismerte, hogy "minden egyes porcikáját" imádja az énekesnőnek, így csak a közelgő szülés jelenthet akadályt, a mentor szerint ugyanis a forgatások hamarosan megkezdődnek, és a két kisgyerek mellett ez megterhelő lehet a kismamának.

Ami a többi zsűritagot illeti, jelenleg is folynak az egyeztetések Paula Abdullal, Jessica Simpsonnal, Nicki Minajjal, és felmerült a brit Cheryl Cole neve is a Pussycat Dolls-os Nicole Scherzinger és Enrique Iglesias mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.