Kisfia lesz a 40 éves dívának?

Képek - Mariah Carey "nagyon is várandós"

Több hónapja tart már a találgatás, különösen, mióta fülig érő mosollyal látták kilépni az énekesnőt a klinikáról - Mariah Carey állítólag azért nem beszél terhességéről, mert babonás.

Gömbölyű a díva! Mariah Carey és párja Nick 30. szülinapját ünnepli képgaléria

2010.10.27 09:29ma.hu - Fotó: Splash - Bauer Griffin

Noha hónapok óta folyik a találgatás a 40 esztendős énekesnő terhességéről, Mariah Carey és férje, Nick Cannon mindeddig nem erősítette meg a várandósságot. A pletykák így hamar elültek, tekintve, hogy az évek során már nem először láttak napvilágot.

A díva ismerősei szerint azonban "nagyon is várandós" a sztár, csupán azért nem áll elő a bejelentéssel, mert babonás, és már 40 éves.

A barátok a Hollybaby című internetes oldalnak azt is elárulták, hogy Mariah-nak kisfia lesz, és a sztárpár márciusra várja a gyermek érkezését...

További fotók a sztárról! - Mariah kigömbölyödve, múlt hónapban

Tény, hogy bár Carey az elmúlt két évben igencsak kikerekedett - elmondása szerint a boldogságtól -,a szokásosnál is jobban takargatta a hasát az utóbbi időben.

Fellépésein sokan látni vélték, hogy a pocakja nem az édességmajszolás miatt domborodik a ruha alatt - néhány fotó is igen árulkodó.

Ráadásul pár hónapja fülig érő szájjal látták távozni Mariah-t és Nick-et egy klinikáról, ezt követően pedig lemondta filmszerepét Tyler Perry alkotásában.

Október elején Nick Cannon a 30. születésnapját ülte, a rendezvényen készült fotók is elgondolkodtatóak - Mariah igencsak kigömbölyödve, de talpig szexis, fekete szerelésben ünnepelt.

Nick Cannon-nal kötött frigy Mariah Carey-nek már a második házassága - korábban Tommy Mottola zenei producer felesége volt, de kínos véget ért a szerelem.

Ismerősei féltették az énekesnőt, amikor pár hetes ismeretség után férjhez ment Nick-hez, ám a jelek szerint nagyon boldog együtt a páros.

Mariah Carey brutális átverése

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.