Mariah Carey tolószékben!

Miért került kerekesszékbe az énekesnő?

Mariah Carey minden rajongóját aggodalom töltötte el, amikor meglátták őt visszatérni Ázsiából az Egyesült Államokba. Az énekesnő ugyanis egy kerekesszékben érkezett.

2010.09.30 17:29ma.hu

Mariah Carey néhány napja kisebb balesetet szenvedett a színpadon, amikor szingapúri fellépése alatt megbotlott a magassarkú cipőjében és fenékre esett. A cipő láthatóan nem a színpadi táncra volt kitalálva, de a háttértáncosok gyorsan az énekesnő segítségére siettek, így a Forma-1 futamot követő koncerten Carey csak néhány pillanatig esett ki a szerepéből, aztán talpra állt, bocsánatot kért és mintha mi sem történt volna, folytatta az éneklést.

A szám végén aztán két segítő vette le róla a cipőt, és a sztár mezítláb fejezte be a koncertet.

Két nappal később viszont az autójától már egy kerekesszékkel tolták a bejáratig, amikor visszatért Los Angelesbe, és senki nem érti az okát, mi történhetett az énekesnővel.

A színpadi botlás semmiképp nem indokolja a tolószéket, így komolyan aggódnak a rajongók. Lehet, hogy mégis súlyosabban sérült, mint ami látszott?

Mariah Carey a Playboyban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.