Megint csúnyát bukott az énekesnő...

Mariah Carey képtelen volt megállni a lábán a színpadon!

Kínos jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik részt vettek a szingapúri F1 futamot követő Mariah Carey-koncerten: az ormótlanul elhízott énekesnő képtelen volt megállni a lábán.

2010.09.28 11:29ma.hu

Több mint kínos volt az a jelenet, amit a múlt hétvégén adott elő Mariah Carey a Forma-1 verseny szingapúri futamát követően. A csúfos fenékreesést megörökítő felvétel azóta felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra is, ahol pillanatok alatt körbejárta a világot.

A rövid bejátszáson jól látszik, amint a súlyosan elhízott Mariah Carey óvatos topogással próbál előrefelé haladni a színpadon, ám láthatóan nem megy egyszerre neki a túl magas cipőben a járás és a közönség tapsra biztatása: egy óvatlan pillanatban elegánsan elterült a színpadon.

Nem csoda: ekkora súlyfelesleggel tényleg nehéz lehet megtartani az egyensúlyt, végül az egyik táncos fiú segíti őt fel a padlóról, ám onnan felállva Mariah csak elnézést kért és ugyanazzal a lendülettel folytatta a koncertjét.

Az énekesnő profizmusára viszont jellemző, hogy amikor pár másodperccel később két táncos megtámasztotta, hogy egyik asszisztense meg tudja szabadítani a kényelmetlen lábbelitől, nem zökkent ki az előadásból, ugyanúgy énekelt tovább, csak immáron mezítláb.

Mariah Carey Eminem-imitátor lett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.