Az ikrek a házassági évfordulóra érkeztek

Képek - Megszületett Mariah Carey kislánya és kisfia!

Világra jöttek Mariah Carey várva-várt ikrei - Nick Cannon és a díva úszik a boldogságban. A gyerekek ráadásul a páros harmadik házassági évfordulójára érkezett!

2011.05.01 08:20ma.hu

Megszülettek Mariah Carey és Nick Cannon ikrei! A nagy hírt a Twitter közösségi portálon közölte a páros szóvivője.

A gyerekek április 30-án jöttek a világra Los Angeles-ben. Mariah és Nick úgy szállt be a kocsiba, hogy azt gondolta, megint téves riasztásról van szó, ezért annyira nem is izgultak, amikor a kórházba tartottak.

Valószínűleg igen váratlanul érte őket, hogy ezúttal valóban itt a nagy nap! Mariah Carey-nek egy kislánya és egy kisfia született, és éppen a szüleik harmadik házassági évfordulójára érkeztek.

Először a kislány született meg, utána a kisfiú - tudatta Cindy Berger, Mariah szóvivője, aki is elmondta, hogy Nick idegesebb volt, mint az énekesnő, aki nyugodtan viselkedett a szülés alatt.

Amikor az ikrek megérkeztek, a páros meghallgatta a We Belong Together című számot. Nick Cannon közölte: ennél szebb ajándékot nem is kaphattak volna az évfordulóra.

A páros egyébként azt tervezi, hogy házassági fogadalmát is megerősíti újra. Egy alkalommal ugyanis már megtették.

Meztelen pózolásával tűnt fel a terhes Mariah Carey

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.