Egyszerre fiús és lányos a babaszoba

Luxusszobát kapnak Mariah Carey ikrei

Hófehér alap rózsaszínnel és zölddel kiegészítve - nagyjából ezek a fő vonalak Mariah Carey hamarosan megszülető ikreinek szobájában. Az énekesnő mindent meg akar adni a két csöppségnek.

Mariah Carey terhesen és fülig érő mosollyal! képgaléria

2011.04.26 09:47ma.hu

Százezer dollárba került annak a szobának a berendezése, ahová a kórházból hazatérve "beköltözteti" Mariah Carey a bármelyik pillanatban megszülető ikreit.

Az énekesnő gyakorlatilag mindenórás terhes, és már nagyon várja a kisfiút és a kislányt, bár arról még nem beszélt, hogy a gyermekeket hogyan fogják elnevezni párjával, Nick Cannonnal. Az viszont már biztos, hogy mindent megadnak nekik, amire csak szüksége lehet egy újszülöttnek a boldog életkezdethez.

Fotó: Life&Style (Még több kép Mariah Careyről a galériában: KATT a képre!)


Az énekesnő a szobát úgy rendezte be, hogy minden harmonizáljon mindennel, mégis megvannak azok az apró eltérések, amelyek jelzik, hogy két külön személyiség fog itt "lakni".

A törtfehér alapszínt rózsaszín és zöld oldja fel az egyhangúság alól, és látható, hogy nagy szeretettel várják a kicsik érkezését. A képet elnézve szinte halljuk a halk, csilingelő dallamot is, ami a bébik alvása közben szól...

Még több hír Mariah Careyről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.