"A lányunk egy díva, a fiunk hűvös és kimért"

1 hónaposak, de átvették az uralmat Mariah Carey ikrei

Még csak egy hónaposak Mariah Carey ikrei, de apjuk szerint máris tökéletes tükröt tartanak szüleik elé: a kislány az anyja, a kisfiú az apja jellemvonásait örökölte.

2011.06.02 15:50ma.hu

Egyetlen hónap elég volt Mariah Carey és Nick Cannon ikergyermekeinek ahhoz, hogy megmutassák, milyenek lesznek nagykorukban, és az apa szerint döbbenetes a hasonlóság, ami szüleikhez köti a két picit.

"Monroe pont olyan díva, mint az anyja" - mesélte a büszke apuka a Femalefirst internetes újságban. "Teljesen anyja lánya. Ha valamit akar, azt azonnal sírással tudatja, és ha megkapja, a legédesebb lény lesz a világon."

"Ez őrület, mert látszik, hogy a fiam közben pont olyan, mint én." - folytatta Cannon. "Hideg és elutasító."

Mariah Carey - amikor még "mutatta" az ikreket (Fotó: mariahcarey.com)

Szerencsére ez utóbbit a papa is kinőtte, amikor elkezdett randizgatni Mariah-val, a megismerkedésüket követő időszakban több órás telefonbeszélgetéseket folytattak.

"Eleinte nem nagyon találkoztunk, mert én Los Angelesben, ő pedig New Yorkban töltötte az ideje nagy részét. De elválaszthatatlanok voltunk és egyvalamiben mindvégig biztos voltam: szerelmes vagyok Mariah Careybe!" - vallotta be az újságíróknak.

Persze az első lépéseket nehéz volt megtennie, mert mindig is sztárként nézett Mariah-ra, és fogalma sem volt, hogy valaha egy pár lehetnek-e. "Gyermekkorom rajongott sztárja volt ő. Aztán végül döntenem kellett, és elmondanom neki, tudatni vele, hogy mit érzek, de ez nagyon nehezen jött! De aztán összejöttünk és azóta együtt vagyunk." - emlékezett vissza kapcsolatuk elejére.

Még több hír Mariah Careyről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.