Tagadják, de lebuktak!

Készül a fészek! Rihanna és Chris összebútorozik?

Rihanna és Chris Brown továbbra is tagadja, hogy a barátságon kívül egyéb közük is lenne egymáshoz. Minden szónál beszédesebbek azonban azok képek, amiket a paparazzik készítenek róluk már hónapok óta.

Szexis fotók az énekesnőről! képgaléria

2008.08.29 10:45rtlbulvar.hu

A párocska minden szabadidejét együtt tölti, és ilyenkor kéz a kézben, szerelmesen andalogva róják Los Angeles utcáit. Néha egy-egy csók is elcsattan, ami szintén azt mutatja, hogy jóval több van köztük barátságnál. 

Nemrég felröppent a hír, hogy az énekesnő és szintén szakmabeli szerelme az összeköltözést fontolgatja. Pár napja ugyanis az előkelő Sierra Tower-i negyedben látták őket felbukkanni. Lakásról lakásra jártak, közben hosszasan tanakodtak – minden jel arra utal, hogy épp közös lakást keresgéltek. 

- Együtt akarnak lakni. Nem könnyű lakást találniuk, mert hangszigetelt falak között szeretnének élni, hogy senkit se zavarjanak az állandó énekléssel – mesélte Chris egyik barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.