Felismerték a melleit

Elárulta a melle: lebukott a templomban pornózó nő

A pornófilmen nem látszik a főszereplő arca, csak az, ahogyan egyik kezében Bibliát tartva simogatja a mellét. Meglepő, de épp ez a testrésze árulta el a pornószínésznőt.

2014.08.11 09:29ma.hu
Fotó: YouTube

Amikor egy hónappal ezelőtt felkerült a világhálóra a pornófilm, amit a felső-ausztriai Hörschig templomában forgattak, a rendőrség felhívást tett közzé és szemtanúkat keresett, akik látták, ki gyalázhatta meg a szent helyet. A felvételen ugyanis a főszereplő arca egy pillanatra sem látható, csak az, ahogyan a kezében egy rózsafüzért és egy Bibliát tart, imádkozik egy keveset, majd kigombolja az ingét és elkezdi simogatni a mellét.

A rendőrség ugyan elindította a vizsgálatot, de ahogy múltak a napok, egyre kevesebb remény volt arra, hogy valaha sikerül kideríteni az elkövető személyazonosságát. A megoldás viszont olyan irányból érkezett, amire aligha számítottak: egy névtelen informátor azt állította, hogy felismerte a nő mellét, és megmondta, kit ábrázolhatnak a képsorok. Az éles szemű internezetőnek hála a rendőrség már le is tartóztatott egy 24 éves helybéli nőt, akit Babsi néven ismernek pornós körökben és már korábban is szerepelt hasonló filmekben - számolt be az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

A nő a hírek szerint Lengyelországban született, de még kislány volt, amikor családjával együtt Ausztriába költöztek. "Azonosítottuk a gyanúsítottat, kihallgattuk, és beismerő vallomást tett" - mondta el David Furtnerteich rendőrségi szóvivő. A katolikus egyház hívei közt eközben heves vita alakult ki azzal kapcsolatban, hogy újra kellene-e szentelni a templomot, ahol a felvételt készítették, ám végül az egyházi méltóságok úgy döntöttek, hogy a nő bűnei nem voltak elég súlyosak ahhoz, hogy Istent "kiszorítsák" a helyről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.