Technikai hibát emleget a pap

Meztelen nő csusszant a templomi vetítésbe

Csak egy pillanatig tartott, a hívek mégis döbbenten konstatálták, hogy a prédikáció közben vetített prezentációba egy meztelen nő képe is becsúszott. A pap technikai hibával magyarázza az esetet.

2013.03.01 12:31ma.hu

Igencsak sietősen kattintotta tovább a képet egy észak-yorkshire-i lelkész a prédikációja közben vetített prezentációban, ám így is pont elég ideig látszódott a vetítővásznon a tetőtől talpig meztelen nő fotója. Daniel Watts atya zavartan kért bocsánatot a gyülekezet tagjaitól, akik döbbenten meredtek a vászonra, valamivel később pedig nyilatkozatot is kiadott, amelyben valamiféle technikai hibáról magyarázott. Mint mondta, az internet miatt jelent meg egy pillanatra a meztelen nős kép.

A harrogate-i Szent Márk templom képviselője ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az eset egy vasárnap délután 5 órakor kezdődő misén történt, amelyen nem volt jelen kiskorú a misén, így a hiba nem is olyan jelentős, ráadásul csak "egy pillanatig" látszódott és nem is vette észre mindenki - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.