Erkölcstelen a Rókalyuk?

Félpucér sztriptíztáncosnők tüntetnek a templom előtt

Immár harmadik hónapja tüntetnek alsóneműre vetkőzött táncosnők a vasárnapi istentisztelet idején egy templom előtt az Ohio állambeli Warsawban. A Rókalyuk nevű klub alkalmazottjai így tiltakoznak az ellen, hogy a gyülekezet tagjai rendre lefotózzák a hozzájuk járó férfiakat és autójukat.

2010.08.28 10:22MTI

A sztriptízbár tulajdonosa azt üzente a papnak, hogy csak abban az esetben hívja vissza hiányos öltözetű tüntetőit, ha a hívők felhagynak a kuncsaftok zaklatásával, a többi között azzal, hogy megkérdezik tőlük: tudja-e a feleségük, hogy mivel töltik az időt?

"Keresztény város vagyunk, ezért nem osztozhatunk a területen a bűnnel. Fény és sötétség nem létezhet együtt, a Rókalyuknak mennie kell" - válaszolta a tulaj ajánlatára Bill Dunfee, az Új Kezdetek közösség lelkipásztora.

A nekivetkőzett hölgykoszorú tagjai nem tűrik, hogy erkölcsöt prédikáljanak nekik, ezért a keresztényi szeretetről szóló transzparensekkel demonstrálnak az imaháznál.

Egyebek mellett azzal a bibliai üzenettel, amely szerint "Jézus szereti a világ minden gyermekét".

A felek háborúja egyébként békés mederben folyik. A hívek az istentisztelet után, a templom előtt rendszerint szóba elegyednek a sztriptíztáncosnőkkel. A Rókalyuk több mint 14 kilométerre található a templomtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.