Összekeverte a cirmosokat

Eltemette a halott macskát, az meg egy óra múlva bekopogott hozzá

Elveszíteni a kedvenc háziállatunkat - kevés dolog van, ami ennél nehezebb és megrázóbb. De vajon az milyen érzés lehet, mikor a temetés után egy órával a cicus az ajtó előtt nyávogva kér bebocsátást?!

2014.05.21 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Donna Marino azt hitte, megszakad a szíve, amikor egy idegen nő kopogott be hozzá és azt mondta: végtelenül sajnálja, de elgázolta a cirmos macskáját és a cica nem élte túl. A kétgyermekes, Braintree-ben (Anglia, Essex) élő nő kisétált az utcára és megállapította, hogy az élettelenül heverő macska valóban a hétéves Billy, ezért aztán megtette, amit még tehetett: a legnagyobb szeretettel, a végtisztességet megadva elásta a kisállatot a kertben, oda, ahol Billy a legjobban szeretett heverészni.

"Talán egy óra sem telt el, amikor hallottam, hogy egy macska nyávog. Kimentem, és Billy ott sétálgatott, ahol nem sokkal azelőtt eltemettük" - mesélte a nő a Metro című brit lapnak. Érthető, ha Donna teljesen összezavarodott, és egy pillanat alatt számtalan gondolat száguldott át a fején. "Először azt hittem, feltámadt. Aztán belém hasított: ó, ne, rossz macskát temettem el!"

Szerencsére tehát kiderült, hogy bár nagyon egyforma volt a két macska bundája, az elütött cica mégsem Billy volt, ő azóta is él és virul. Donna azonban szeretné kideríteni, hogy az eltemetett macska kihez tartozott. "Gyönyörű temetése volt, bárkié is legyen, és szeretném, ha a gazdája tudná, hogy legalább szeretettel lett elbúcsúztatva" - indokolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.