Mindenki szupermacskákat kreál

Beindult a mémgyár: imádják a gyerekmentő hős macskát!

Óriási népszerűségre tett szert a macska, amelyik hősiességével megmentette egy négyéves kisfiú életét, akire egy felbőszült kutya támadt rá. Persze a mémgyár is szélsebesen beindult.

Mindenki a hős macskára szeretne hasonlítani képgaléria

2014.05.16 12:50ma.hu

Hősiességével megmentette kicsiny gazdája életét egy macska, amikor a gyermekre egy szomszédjában lakó kutya támadt rá és ha Tara nem kergeti el, Jeremy aligha úszta volna meg két súlyos harapásnyommal a lábán. A bátor kandúr pillanatok alatt az internetes közönség kedvence lett, és ahogy az már ilyenkor lenni szokott, különféle képek születtek hasonlóképp hős macskákról - vagy legalábbis olyanokról, akiket gazdáik szeretnének hősnek látni.

Fotó: Twitter/mrandrewlynch (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.