Bolondot csinál a társából a házikedvenc

Nézze meg: macskát halászik a macska!

Az a jó a cicákban, hogy nem igényelnek bonyolult szórakoztatást, órákon át képesek eljátszadozni egy műegérrel vagy akár egy papírgalacsinnal is. Vagy épp egy horgászbottal.

2014.04.22 09:29ma.hu
Fotó: YouTube

Néha a legegyszerűbb dolgok bizonyulnak a legszórakoztatóbbnak, különösen ha macskákról van szó: órákig képesek eljátszadozni egy műegérrel, önfeledten tudnak labdázni egy egyszerű papírgalacsinnal vagy összegyűrt alufólia-gombóccal, sőt, lelkesen erednek a láthatatlan ellenség nyomába is, ha úgy adódik: kevés az a macskatulajdonos, aki ne nézte volna végig nevetve, amint házikedvence ide-oda vetődik a szobában vagy a kertben, miközben a fantomot üldözi.

Az alábbi videón mégis egy kicsit összetettebb jelenetet láthatunk. Az igaz, hogy a jobb oldali, cirmos mintázatú macsek hozza a macskáktól elvárt viselkedést, és feszülten koncentrál az orra előtt ugráló csalira, ám a horgászbot másik vége nem a gazdi kezében, hanem egy másik cica mancsában van, ő csinál bolondot a társából. Mit is mondhatnánk? Kár, hogy csak fél perces!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.