Van, amikor a cica nem szereti a rockot

Miért ne gitározzunk macskával?

Saját brilliáns előadóművészetét szerette volna megörökíteni a világháló közönsége számára egy spanyol gitároktató és -művész, ám a jelek szerint macskája nem lelkesedett annyira az ötletért.

2014.04.10 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

Toni Martinez Madridban oktat gitárművészetet, a saját tehetségét pedig időről időre egy rövid videóval mutatja be a közösségi háló nagyközönségének. A legutóbbi alkalommal viszont a házikedvence, egy sziámi cica úgy döntött, nincs kedve a zúzós zenét hallgatni, és ezt elég határozottan adta gazdája tudtára. A Tony Waka művésznévre is hallgató férfi ennek ellenére feltöltötte a videót, eredetileg csak a Facebookra, de miután 160 kommentben kérték tőle, hogy a YouTube-ra is tegye fel, ahol még több rajongóhoz juthat el, ő engedett a kérésnek és azóta szinte vírusként terjed a macska tiltakozását megörökítő videó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.