Ilyet macskától még nem láttunk!

Nincs ketrec, ami útját állná a Houdini-macskának

Azt már teljesen megszoktuk, hogy időnként egészen elképesztően kicsi helyekre préselik be magukat a macskák, mert meg vannak győződve róla, hogy beférnek. De arról kevesebb szó esik, hogy honnan és hogyan képesek kijutni!

2014.03.17 18:07ma.hu
Fotó: YouTube

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne bukkanna fel valahol egy-egy összeállítás arról, hogy a macskák mekkora helyekről képesek azt hinni, elférnek benne. Ráadásul ezek többségében tényleg el is férnek, holott a józan ész és a fizika minden szabálya azt mondaná: lehetetlen.

Olyat azonban ritkán látunk, amit az alábbi videón a Chamallow nevű bundás házikedvenc produkál: számára nincs lehetetlen, talán csak a lelakatolt ketrec jelentene biztos fogságot neki. A retesz mindenesetre nem fog ki rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.