Visszautasították a bűnbánó cicát

Vicces macskák: amikor a bocsánatkérés sem elég...

Valószínű, hogy a cica csak a figyelmet szeretné felhívni magára, ám mozdulatai mégis pontosan úgy néznek ki, mintha bocsánatot akarna kérni társától. Ő azonban rá se hederít, ami váratlan reakciót vált ki.

2014.02.12 12:29ma.hu
Fotó: YouTube

Alighanem mindenki ismeri azt az érzést, amikor valami butaság miatt veszett össze valakivel, és tudja, hogy ő a hibás, mégis kevés dolog nehezebb annál, mint ezt beismerni és bocsánatot kérni miatta. Ez a cica megtette az első lépést, legalábbis mozdulatai pont úgy hatnak, mint egy valódi bocsánatkérés, csakhogy a jelek szerint társa nem enyhül meg iránta.

Így hát a visszautasított békülési szándéknak aztán váratlan vége lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.