Ajándéknak szánja a kocsit

Tom Hanks megvette élete első... Trabantját!

Mifelénk egy időben szinte minden második autó ilyen volt, nyugaton viszont csodájára jártak a kelet-német járgánynak. Tom Hanks most büszkén vásárolta meg az égszínkék Trabantot.

2014.05.19 16:29MTI
Ilyet vett Tom Hanks is (Fotó: Wikipedia)

Égszínkék Trabant tulajdonosa lett a jelenleg Németországban forgató Tom Hanks. Az Oscar-díjas színész Berlinben dolgozik a Hologram for The King (Hologram a királynak) című új filmjén. Forgatásmentes napján, szombaton a brandenburgi Eisenhüttenstadtba utazott, ahol a Märkische Oderzeitung című lap szerint egy frankfurti olvasójuktól vásárolta az égszínkék P 601 Deluxe Trabantot.

"Valószínűleg egy Los Angeles-i autómúzeumnak ajándékozom. Már beszéltem is velük erről" - mondta el a lapnak a színész. Tom Hanks már 2011 végén is járt turistaként Eisenhüttenstadtban, akkoriban a Felhőatlasz című filmjét forgatta a babelsbergi stúdióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.