Második unokája is megszületett a színésznek

Tom Hanks immár kétszeresen nagypapa

Két és fél évvel első lánya után megszületett Tom Hanks fiának második gyermeke is, ezúttal is egy kislánnyal gyarapodott a család. A hírt a büszke apuka jelentette be.

2013.07.03 11:29MTI

Megszületett Tom Hanks második unokája, Charlotte. A hollywoodi színész fia, Colin kedden közölte a hírt a People amerikai magazinnal. Colin és felesége, Samantha Bryant 2010 óta házasok, első kislányuk, Olivia Jane két és fél éves.

Colin Hanks és testvére, Elizabeth az Oscar-díjas színész első házasságában született. Tom Hanksnek második feleségétől, Rita Wilson színész-producertől is született két gyermeke.

Colin már régen apja nyomdokaiba lépett és színészként dolgozik. A Dexter című amerikai sorozatban például sorozatgyilkost játszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.