Kislány lett a sztár első unokája

Gólyahír: Tom Hanks nagypapa lett!

Legutóbbi filmjében Sandra Bullockkal alakít szülőpárost, a valóságban azonban nagypapává avanzsált az Oscar-díjas Tom Hanks.

2011.02.04 17:29MTI
A boldog szülők - még a babára várva (Fotó: PopCrunch)

Olivia Jane-nek keresztelték az Oscar-díjas Tom Hanks első unokáját, aki kedden látta meg a napvilágot, de a büszke nagypapa csak csütörtökön jelentette be az örömhírt a sajtónak.

A kislány édesapja a Tom Hanks első házasságából született Colin Hanks, aki ugyancsak a híres nagypapa nyomdokain lépdel, az Amerikában nagy sikerrel vetített The Good Guys című sorozatban szerepel.

Édesanyját,a 33 éves Samantha Bryant tavaly május 2-án vette feleségül.

"A család már otthon van, mindenki boldog és egészséges" - számolt be egy, a Hanks-családhoz közeli forrás a People című sztármagazinnak.

Tom Hanks fiát kirúgták

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.