Hanks szeret bulizni

Tom Hanks: inkább pezsgő, mint szolidaritás

Míg a legtöbb hollywoodi híresség készséggel vállalt szolidaritást a sztrájkoló forgatókönyvírókkal, lemondva a szereplést az Arany Glóbusz gálán - ezzel gyakorlatilag lehetetlenné tévé az eseményt -, addig Tom Hanks igencsak csalódottnak bizonyult.

2008.01.20 09:24ma.hu

A kétszeres Oscar-díjas színész szerint ugyanis egész évben ez a díjátadó a legjobb mulatság Hollywoodban - ám most csak egy sajtótájékoztatón hirdették ki a nyerteseket. Tom Hanks új filmje, a Charlie Wilson háborúja is érdekelt volt a Legjobb vígjáték kategóriában, ám a színész inkább a bulit hiányolta, mondván:

"Nagy kár érte, mert az Arany Glóbusz díjátadó az egyik legjobb muri a városban. Ráadásul elárasztanak a legjobb kajával, és a pezsgőjük is remek. Egy kis iddogálás mindig jól esik, és pompásan el lehet csevegni régi ismerősökkel."

Hanks filmbéli partnere, a szintén Oscar-díjas Julia Roberts viszont azon színészek közt volt, akik elsőként jelezték, hogy készek távol maradni az Arany Glóbusz átadásról - hiába, ő nagyon otthonülő lett a második szülés után...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.