Nem láthatjuk már a fenekét sem?

Tom Hanks: Elég a szexből!

Tom Hanks Oscar-díjas színész kijelentette, hogy elege van a szexjelenetekből.

2008.01.16 08:20MTI

Tom Hanks Oscar-díjas színész kijelentette, hogy elege van a szexjelenetekből. A filmsztár a Star & Style című magazinnak adott interjúban fejtette ki véleményét: "ha egy filmben szexjelenetet kell játszanom, a hideg futkos a hátamon".

"Ez már nem nekem való" - duplázott rá az egykori amorózó, aki annak idején olyan romantikus filmekben ejtette rabul a nők és persze rajongói szívét, mint A szerelem hullámhosszán vagy A szerelem hálójában. Hanks azt is elárulta, hogy van már ugyan két Oscarja, de az utolsót is olyan régen kapta (14 éve a Forrest Gumpért), hogy már igazán ráférne egy újabb szobrocska.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.