Egy regényadaptációban lesznek főszereplők

Szülők lesznek: Sandra Bullock és Tom Hanks!

Stephen Daldry filmjében, egy regényadaptációban lesz főszereplő Sandra Bullock és Tom Hanks.

2010.08.25 11:30ma.hu

Az Extremely Loud and Incredibly Close című mű a magyarul is megjelent Rém hangosan és irtó közel című Jonathan Safran Foer-könyvön alapul. Foer művének főhőse egy 9 éves kisfiú, Oskar Schell, akinek édesapja eltűnik a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadásban.

A gyereknek nincs más fogódzója, csak a régi holmik és az apa utolsó telefonhívásai az üzenetrögzítőn, amit rejtegetnie kell anyja elől.

Egy nap talál egy titokzatos borítékot, melyben csak egy kulcs lapul, és a papíron egyetlen szó áll: Black.

Csakhogy New Yorkban 216 lakásban lakik ilyen nevű ember...

Azt még nem tudni, ki játssza majd a több idősíkot és elbeszélőt variáló, 2012-re ígért adaptáció abszolút főszerepét, a főhős kisfiút, de mint most kiderült, a szülőket Sandra Bullock és Tom Hanks formálják majd meg.

A Paramount gyártásában, Stephen Daldry (Billy Elliot, Az órák, A felolvasó) rendezésében készülő projekt forgatása januárban indul, miután Hanks befejezte saját rendezését, a Larry Crowne című filmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.