Két kasszasikertől dagad a pénztárcája

Képek: Sandra Bullock a legjobban kereső színésznő

Válása ellenére kifizetődő volt a legutóbbi pénzügyi év Sandra Bullocknak: ő kereste a legtöbbet a hollywoodi színésznők közül.

Alkonyat-öröm és Sandra Bullock csókja - Pillanatképek az MTV Movie Awards-ról képgaléria

2010.08.04 17:00MTI

56 millió dollárral gyarapodott Sandra Bullock amerikai színésznő a 2009 júniusától 2010 júniusáig tartó pénzügyi esztendőben, zömmel két kasszasikerfilm - a Nász-ajánlat és A szív bajnokai - révén. Nemcsak gázsit kapott értük, hanem részesedést is a bevételből.

Cameron Diaz (Fotó: askmen)

A pénztoplista második helyén Reese Witherspoon és Cameron Diaz osztozik: 32-32 millió dolláros kerestek. Utánuk következik Jennifer Aniston 27 millióval, majd pedig Sarah Jessica Parker 25 millió dollárral.

Az adatokat az amerikai Forbes magazin szerezte be.

Egy pénzügyi évvel korábban Angelina Jolie és Jennifer Aniston voltak a listavezetők.

Sandra Bullock terhes?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.