Megúszta egy felfüggesztettel

Kanye Westet meglegyintette a börtön szele

Egy fotóssal keveredett nézeteltérésbe még tavaly Kanye West, ügyét most tárgyalta a Los Angeles-i bíróság, amely végül felfüggesztett büntetést ítélt neki és próbaidőre bocsátotta a rappert.

2014.03.18 14:29MTI
Fotó: MTI

Kanye West amerikai rappert két év próbaidőre bocsátotta, közérdekű munkára ítélte és dühkezelési terápiára kötelezte az illetékes Los Angeles-i bíróság. A zenész nem ismerte el, de nem is tagadta az ellene felhozott vádakat és elfogadta a büntetést, amelyet egy fotóssal való tavalyi összetűzése miatt szabtak ki rá.

A 36 éves előadó nem jelent meg a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, és vallomását, amely szerint nem vitatja az ellene felhozott vádakat, ügyvédje, Blair Berk közvetítette a bíróságnak. Az ügyben érintett fotós, Daniel Ramos jogi képviselőjével, Gloria Allreddel jelent meg a hétfői meghallgatáson. A Grammy-díjas zenészt 24 hónapnyi próbaidőre bocsátották, 240 órányi közérdekű munkára ítélték és 24 dühkezelési terápiára kötelezték.

West és Ramos a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtér közelében került összetűzésbe tavaly júliusban. Az esetet videóra rögzítették és felkerült a hírességekre szakosodott TMZ hírportálra is. A felvételen úgy tűnik, hogy a rapper megüti a férfit.

West a lesifotósok kedvelt célpontjává vált azóta, hogy románcba keveredett Kim Kardashian televíziós valóságshow-sztárral. A pár első közös gyermeke júniusban született. A kislány a North West nevet kapta szüleitől, akik már az esküvőre készülnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.