Összekuszálódtak a rapper lábai

Videó: Csúnya bukás volt Kanye West koncertjén!

Mi gubancolódik össze leghamarabb egy rappernél? Hát persze, hogy a nyelve. Ennél kevés kínosabb dolog van, ami egy világsztárral megeshet koncert közben: például amikor a lábai tekerednek össze.

2011.08.12 17:29ma.hu

Nem Kanye West az első és valószínűleg nem is az utolsó, aki a színpadon óriásit bukik, de szerencsére ez nem a zenei teljesítményét minősíti, inkább a lábai voltak neki útban.

A világhírű rapper épp Norvégiában lépett fel csütörtök este, amikor szó szerint kicsúszott a lába alól a talaj. Az egyik számát eleinte még egy helyben állva adta elő, aztán elilndult a színpad hátulja felé, de az ugrással kombinált fordulás nem egészen úgy sikerült, ahogy azt a sztár tervezte, mert a következő pillanatban eltűnt a rajongók szeme elől a magas színpadon.

Hosszú másodpercekbe telt, mire tudatosult benne, mi történt, együttese persze addig is rendíthetetlenül játszott tovább, épp csak a szöveg hiányzott a számból egy darabig.

Legutóbb Rihanna esett hasra koncert közben a saját lábában, így ő is beállhatott abba a nem túl hízelgő sorba, amelyben eddig sokak mellett Lady GagaMiley Cyrus, Katy Perry, Beyonce vagy épp Mariah Carey sorakozott fel. A rapperek között eddig Akon produkált egy a mostanihoz feltűnően hasonló hasraesést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.