Nicki Minaj és Emma Stone is fellép

Kanye West nagy bulira készül

A szervezők nem bízzák a hangulatot a véletlenre az idei MTV VMA gálán, ezért olyan fellépőkkel kápráztatják el a közönséget és a TV nézőket, mint Kanye West, és a négyszeres jelölt Florence and The Machine.

2010.08.17 16:00ma.hu

Legújabb albumával tér vissza az MTV Video Music Awards színpadára Kanye West. Az érdeklődést csak tovább fokozza a rapper hamarosan megjelenő legújabb albuma, amelyről várhatóan elhangzik majd több slágergyanús szám is.

A díjátadók felpörgetésében már rutinos rapper mellett az év két nagy felfedezettje, Drake és a FLORENCE + THE MACHINE is fellép. A brit indie csapat Dog Days című száma villámgyorsan meghódította a slágerlistákat és négy VMA- jelölést szerzett a bandának.

„Jelöltnek és fellépőnek lenni egyszerre az idei MTV Video Music Awards- on egyszerűen elképesztő, főleg, ha visszagondolok, milyen körülmények között született a sláger. Egy szekrényben vettem fel a számot, hangszerek nélkül.

Dobok helyett például a falát csapkodtam vagy tollat kattogtattam; igazából, azt használtam, ami épp a kezem ügyébe került. Az, hogy a szekrényem helyett egy ilyen ikonikus eseményen léphetek fel a Dog Days-szel, olyan, mint ha álmodnék. A dal számomra maga az apokaliptikus eufória, a kaotikus szabadság, olyan érzés, mint nagyon-nagyon gyorsan futni becsukott szemmel. Remélem, sikerül átadnom ezt az érzelembombát a díjátadón”
- nyilatkozta az énekesnő, Florence Welch.

Az est további fellépői Nicki Minaj, Emma Stone, Penn Badgley, Trey Songz, Selena Gomez és Ne-Yo.

A jelöltekre egészen szeptember 12-ig lehet szavazni az MTV Video Music Awards hivatalos honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.