Beyoncénak kellett volna kapnia?

Botrányt okozott Kanye West az MTV-díjátadón!

A rapper nem hagyta, hogy a legjobb videoklipp kategóriában nyertes Taylor Swift befejezze köszönőbeszédét, hanem közbevágott azzal: Beyoncénak kellett volna kapnia a díjat. Ezután akárhányszor elhangzott Kanye West neve, a közönség fütyült

Botrány az MTV Video Music Awards 2009-en! képgaléria

2009.09.14 14:10ma.hu
Beyoncé tátott szájjal bámult!

A New York-i Radio City Music Hall-ban osztották ki a Music Television Videó Zenei Díjait vasárnap este. A gálán többen - köztük Madonna és Janet Jackson is - megemlékeztek a június 25-én meghalt Michael Jacksonról.

A díjkiosztón a rapper Kanye West okozott botrányt. Az este Madonna beszédével kezdődött: az énekesnő hosszan és meghatóan beszélt Michael Jacksonról. A popkirálynő azt is elmesélte, hogy "egyszer testőrök nélkül, Jacksonnal együtt vacsorázott és az énekes házában egy filmet is megnéztek együtt."

Madonna hozzátette:

- "csakúgy, mint az ő két fia, fiatalok milliói még most is utánozzák Jacksont, így tartva életben az énekes emlékét."

Ezután tucatnyi Michael Jackson-imitátor adott elő egy zenei betétet a popsztár legnagyobb slágereiből, majd Janet Jackson énekelte el bátyjával a Scream (Sikoly) című duettjüket, miközben a háttérben a kivetítőkön a popkirály táncolt.

A díjkiosztón volt a világpremierje a This Is It (Ennyi) című filmnek is: a Michael Jackson koncertpróbáiból összevágott alkotás október végétől két hétig lesz látható a mozikban világszerte.

Az este legnagyobb botrányát Kanye West okozta a show elején: a rapper azután ugrott a színpadra, hogy kihirdették a legjobb női videoklip nyertesét, Taylor Swiftet.

West nem hagyta, hogy a 19 éves countryénekesnő befejezze köszönőbeszédét, hanem közbevágva azt mondta, hogy "Beyonce-nak kellett volna nyernie a díjat, mert ő csinálta minden idők egyik legjobb klipjét."

A rapper aztán internetes blogjában bocsánatot kért Swifttől és rajongóitól. Később Taylor Swift előadhatta You Belong To Me (Hozzám tartozol) című dalát egy metróállomáson és Beyonce is a színpadra hívta.

A nézőközönség az este folyamán pedig kifütyülte Kanye Westet akárhányszor elhangzott a rapper neve. 

A díjkiosztón több sztár is fellépett: Lady Gaga Breki békával érkezett a vörös szőnyegre, majd művérrel kente össze magát a színpadon, miközben új dalát a "Paparazzi"-t énekelte.

Ő kapta a legjobb új előadó díját, majd, amikor átvette a platinából készült, Holdra lépő űrhajóst ábrázoló szobrocskát, köszöntet mondott "Istennek és a melegeknek."

A gálán a magasból lelógva, egy trapézon énekelte el Sober (Tiszta) című dalát, de fellépett még a Green Day, a Muse és Beyonce is.

Kenye Rihannával kavar?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.