Mary-Kate Olsen félreérthetetlen helyzetben...

Hoppá: Kivel kavar Kanye West?

Még ki sem hűlt Mary-Kate Olsen ágyában Seth Campbell helye, máris félreérthetetlen helyzetben látták egy születésnapi bulin Kanye West rapperrel. Ők lennének az új álompár?

Mary-Kate Olsen szörnyű ízlésficamban szenved képgaléria

2011.06.14 15:39ma.hu

Nem sokan fogadtak volna erre a párosításra, ám most mégis nagyon úgy tűnik, Hollywood legújabb álompárja Mary-Kate Olsen és Kanye West lehet - már ha ezúttal mindketten kitartóbbnak bizonyulnak az eddigieknél.

Végülis viszonyuknak semmi akadálya, hisz mindketten csak mostanában rúgták ki legutóbbi szerelmüket - Mary-Kate két év után adta ki az útját a cipőtervező Seth Campbellnek, és Kanye West is ennyi idő után unt rá Amber Rose-ra.

Mary-Kate Olsen, enyhe ízlésficammal (Fotó: INF Daily - További képek a galériában)

Véletlen egybeesés lenne, vagy valami több annál? Ezt valószínűleg csak maguk az érintettek tudnák megerősíteni, de gyanús, hogy amikor egy születésnapi bulin összefutottak, nem sok idő kellett hozzá, hogy a szemtanúk szerint heves csókolózásba kezdjenek, és egyáltalán nem úgy tűnt, hogy csak a partihangulat hozta ezt elő belőlük!

A buliban egyébként magát a 34 éves Kanye Westet köszöntötték, és ő hívta meg Hollywood legismertebb ikerpárját. Kicsit sok a véletlen egybeesésekből, nemdebár?

Még több hír Mary-Kate Olsenről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.