Már nem akarja feladni az életét a rapper

Öngyilkosságra készült Kanye West!

Megdöbbentő vallomást tett a világhírű rapper: egy időben öngyilkos akart lenni. Szerencsére jobb belátásra tért és inkább a zenélést választotta.

2010.10.21 15:29ma.hu
Fotó: L Magazine

Volt idő, amikor öngyilkosságra készültem, de azóta meggondoltam magam. Nem adom fel, újra élni akarok!” - vallotta be a Runaway című rövidfilm Los Angeles-i premierjén Kanye West.

A 33 éves rapper ma már másokért zenél, mint fogalmazott: „Annyi ember van, aki soha nem kap lehetőséget, hogy hallassa a hangját. Én megteszem helyettük.

A most bemutatott Runaway 35 perc hosszú, absztrakt képi megoldásokat tartalmaz és kilenc új West-számot. A My Beautiful Dark Twisted Fantasy című album november 22-én kerül a zeneboltok polcaira.

Kanye West a szájában tartja millióit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.