A dögös Upton cáfolja a pletykákat

Képek: Kate nem Kanye West zsákmánya - pedig megkóstolná...!

Különös hírek röppentek fel a mindössze 18 éves modellel kapcsolatban: Kanye West-tel látták őt csókolózni! Kate Upton tagad, de annyi bizonyos, ha valóban nem ő volt, a rapper-nek van mit sajnálnia....

2011.05.23 06:40ma.hu

Kate Upton azon - szemtelenül fiatal - modellek egyike, akinek csillaga mostanában igencsak tündököl a szakmában.

A gyönyörű szőkeség csupán 18 éves, de köszönhetően kisugárzásának, nőies formáinak és csinos arcának, az egyik legkedveltebb címlaplánnyá kezdi kinőni magát.

A minap Kate meglepő hírrel találta szemben magát: állítólag ő a rapper Kanye West barátnője. A 33 éves zenészt egy hozzá hasonló hölggyel látták intim közelségben.

Upton cáfolja a pletykákat, sőt, elmondása szerint akkor, amikor Kanye-t állítólag vele látták, még csak nem is volt Európában. Amerikában dolgozott éppen.

A Twitter közösségi oldalon megjegyezte, az említett hölgy nem hasonlít rá, de a lényeg, hogy nem ő West kedvese.

Annyi azonban bizonyos, csinos lányról lehet szó, ha csak egy kicsit is emlékeztet Kate Upton-ra. Íme egy kis ízelítő a brit szépségből...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.