Kanye West máris csinálná a következő gyereket

Kiakadt Kim Kardashian: esze ágában sincs újra szülni!

Még vissza se nyerte szülés előtti súlyát Kim Kardashian, párja máris azzal állt elő, hogy itt az ideje kistestvért gyártani a kis North West mellé. A valóságshow-sztár persze hallani sem akar róla.

2013.09.11 17:27ma.hu
Fotó: MTI

Összevitatkozott az álompár: épphogy megszületett Kim Kardashian és Kanye West első gyermeke, akinek a vicces kedvű szülők a North West, azaz Észak-Nyugat nevet adták, az összhang máris megbomlani látszik. Szerencsére nem egymással van bajuk, de egy kapcsolatban elég fontos témában alakult ki a nézeteltérés: a rapper apuka máris kistestvért szeretne lánya mellé, míg Kim inkább azzal van elfogalva, hogy visszanyerje a szülés előtti 8-as méretét.

"Kanye nemrég azt vetette fel, hogy kezdjenek el próbálkozni egy második babával, mert nem akar túl nagy korkülönbséget a két gyermek közt" - értesült a Showbizspy című celebportál egy meg nem nevezett forrástól. A lap megemlítette Jessica Simpsont, aki nemcsak rajongóit, de saját magát is sokkolta, amikor néhány hónappal lánya születése után újra terhes lett, Kim azonban láthatóan nem kívánja követni ebben a színésznőt. "Kim gondolni sem akar egy újabb pokoli kilenc hónapra, úgyhogy megmondta Kanyénak, hogy vissza akarja kapni a saját testét - nem pedig egy másik babát" - mondta a forrás.

"Kimnek a legfőbb gondot a mellei okozzák, amelyek kétszer akkorára nőttek a terhesség alatt, mint előtte, és attól fél, hogy lógni fognak. Már fel is keresett néhány szakembert ezügyben" - folytatta a jólértesült informátor, hozzátéve, hogy Kanye viszont kiakadt a plasztikai sebészetnek a gondolatára is, és közölte kedvesével, hogy úgy szép, ahogy van, és semmit nem kell tennie magával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.