Hollywoodban is nagy lehet a kánikula

Ajjaj: miért bántja Kim Kardashian az ötnapos lányát?

Úgy látszik, a kánikula nemcsak nálunk okoz koncentrációs zavarokat az arra érzékenyeknél, mással legalábbis nem igazán tudjuk magyarázni, hogyan nevezte el Kim Kardashian a gyerekét.

2013.06.21 17:47MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Az rendben van, hogy Kim Kardashian gyermekének apját Kanye Westnek hívják, emiatt a vezetékneve mindenképp egy égtájhoz kötődik, de az újdonsült szülők talán bele sem gondoltak, milyen gúnyolódások célpontjává teszik öt napja született kislányukat, amikor keresztnévként a North nevet írták be az anyakönyvbe. A gyereket így lényegében Észak-Nyugatnak keresztelték el, amin az sem javít sokat, hogy az egyszerűség kedvéért Norinak akarják becézni.

A kislány a 32 éves valóságshow-sztár és rapper kedvesének első gyermeke, az egyik celebportál pedig állítólag egyenesen a Cedars-Sinai kórház nyilvántartásában ellenőrizte az információt, ahol Kardashian világra hozta a kicsit. Hogy ez a zseniális ötlet mikor és hogyan pattant ki a szülők fejéből, nem tudni, mi hajlamosak vagyunk a nagy melegre fogni, mindenesetre a név bejelentését követően máris többen felajánlották a Twitteren keresztül az ügyvédi tapasztalataikat, ha a későbbiekben a gyermek szeretne valami értelmesebbet választani magának.

Olyan kommentelők is akadtak, akik szerint erősen tompítani lehetne a kislányt érő gúnyolódásokat azzal, ha minél többen veszik fel a North nevet, akkor már nem is lesz annyira extrém. A legdurvább komment mégis attól a felhasználótól érkezett, aki a következőt kérdezte: "Észak-Nyugat? Most Kim egy gyereknek adott életet vagy egy iránytűnek?"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.