Most végre révbe ért?

Hoppá: Kim Kardashian gyereket vár Kanye Westtől!

Villámházassága és gyors válása után sokáig senki sem vette komolyan Kim Kardashian és a rapsztár Kanye West kapcsolatát, de úgy tűnik, a dolog komolyabb, mint eddig hitték.

2012.12.31 12:29ma.hu

Egy koncert közben, a színpadon jelentette be Kanye West, hogy hamarosan apa lesz, a hírt pedig nem sokkal később a leendő anyuka, Kim Kardashian szóvivője is megerősítette. A valóságshow-hős kismama ezzel alaposan meglepte rajongóit, hisz tavaly ilyenkor még a mindössze 72 napot megért házassága zátonyra futásától volt hangos a bulvársajtó. Kris Humphries kosaras után - akivel mellesleg meglehetősen mókás látványt nyújtott a másfél métert alig meghaladó Kim - viszonylag gyorsan röppent fel a hír, hogy Kanye Westtel randizgat, majd nyár közepére sikerült újabb mélyütést bevinniük a szkeptikusoknak, amikor összeköltöztek és a rapper ezzel gyidőben bejelentette, hogy kész a nősülésre, sőt, a gyermekvállalásra is.

A gyors tempó után azonban annyira nem történt semmi a következő hónapokban, hogy már-már meg is feledkezhettünk Kimről és párjáról - egészen mostanáig, amikor is mindketten megerősítették, hogy Kim az első gyermeküket várja. A párosról egyébként már néhány napja felmerült, hogy talán valamit titkolhatnak, amikor karácsony napján egy kosárlabda-meccsről - ahol Kim unokatestvére is játszott - a valóságshow-sztár rossz közérzetére hivatkozva távoztak a félidőben. Akkor azonban Kim influenzára hivatkozott a Twitter-oldalán, cáfolva a terhességéről szóló pletykákat.

A bejelentést Kim és West családja egyaránt kitörő örömmel fogadta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.