Ez lehet a válás igazi oka?

Kim Kardashian: "Rájöttem, hogy a férjem homokos!"

72 napnyi házasság után egyik pillanatról a másikra ért véget Kim Kardashian és kosaras szerelme, Kris Humphries házassága, ám azt, hogy pontosan mi is történt, eddig még nem sikerült kideríteni. Talán most fény derült rá.

2011.12.02 15:29ma.hu

Talán van valós alapja, talán csak a sértettség beszél a mindössze két és fél hónapos házasságot megélt Kim Kardashianból, mindenesetre a terebélyes fenekéről elhíresült modell elég meglepő dolgot kezdett terjeszteni egykori szerelméről, Kris Humphriesról. A nő nem kevesebbet állít, mint hogy házasságának azért vetett véget ilyen rövid idő után, mert rádöbbent: férje valójában meleg!

Fotó: Gossip Center

A sztorit egy állítólagos közeli ismerős mesélte el egy amerikai bulvárlapnak, úgy, ahogyan a saját fülével hallotta Kimtől. "A nászútjukon egyik este Kim visszament a szállodai szobába, egy viharkabát volt csak rajta, aztán gyertyát gyújtott, romantikus zenét tett fel, és elkezdett egy szexi sztriptízt előadni. De Kris alig nézett fel a tévéből, mintha azt mondta volna: később, bébi, most a sportcsatornát nézem!"

A modell testvére, Khloe a hírek szerint rákérdezett Kimre a híreszteléssel kapcsolatban, mondván, jobban át kellett volna gondolni ezt, hisz a homoszexualitásnak vannak bizonyos jelei, hogyhogy ezeket nem vette észre a nővére?

Az igazságot persze csak ők tudhatják, de nincs kizárva, hogy inkább valamiféle visszavágásról lehet szó Kim részéről, semmit valós tények megszellőztetéséről, ugyanis nem sokkal korábban Kris az ő lelkivilágába bírt a kelleténél jobban beletaposni. A hoppon maradt férj közölte az egyébként hiú Kimmel, hogy kövérnek tartja és mindig is annak tartotta, csak nem akarta mondani.

Egy ilyen kijelentés után nincs az a nő, aki kesztyűs kézzel bánna az exférjével!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.