Csak kirakatházasság volt?

Ennyi volt: 72 nap után vége Kim Kardashian házasságának

A megérzése azt mondta Kim Kardashiannak 72 nap házasélet után, hogy ez így tovább nem mehet, ezért a világhírű modell beadta a válókeresetet Kris Humphries ellen.

2011.11.03 15:29ma.hu

A szíve szavát követte Kim Kardashian, amikor 72 nap után úgy döntött: véget vet frissen köttetett házasságának Kris Humphries kosárlabdázóval. A főként hátsó fertályáról híressé lett modell hétfőn már be is adta a válókeresetet, a sajtónak döntését azzal indokolta, hogy a megérzése azt súgta, ez így helyes.

Fotó: kimkardashian.celebuzz.com

"Azt hiszem, tudom, mi lakik mélyen a szívemben, és ha odafigyelek a megérzéseimre és követem a szívem tanácsait, akkor nincs jó vagy rossz dolog" - fogalmazott a 31 éves szépség, aki jelenleg épp Ausztráliában tartózkodik nővérével, Khloéval és unokatestvérével, Lamar Odommal, ők segítik át a nehéz időszakon Kimet.

Bár jó oka lenne visszavonulni, kijelentette, nem szeretné lemondani a korábban elvállalt ausztráliai nyilvános szerepléseket. "Ragaszkodtam ahhoz, hogy idejöjjek Ausztráliába, és teljesítsem, amit vállaltam. Szeretem a rajongóimat" - mondta a Sunrise című reggeli tévéműsorban. "Szeretnék egy kis időt saját magamra szánni, de nem szeretnék senkit cserbenhagyni azzal, hogy visszamondom a kötelezettségeimet" - tette hozzá.

Khloe nem titkolta, hogy büszke testvérére, amiért nem itatja az egereket, hanem erős tud maradni, de azért biztosította arról, hogy Lamar és ő ott vannak, ha támogatásra lenne szüksége. Természetesen az egész család sajnálja, hogy a nagy szerelem így ért véget, de hogy pontosan min bukott meg a házasság, arról senki nem beszél. "Ez csak ránk tartozik" - mondta Kim anyja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.