A szexszimbólum merevebb, mint a bot

Megalázó videó: Prince lelökte Kim Kardashiant a színpadról!

Csak 10 másodpercnyi riszálásra akarta rávenni az ikonikus énekes a szépséges modellt, ám Kim Kardashian végül dolgavégezetlenül, megszégyenülten kullogott le a színpadról.

2011.02.10 17:29ma.hu

Úgy tűnik, Prince 10 másodperc alatt bebizonyította azt, amit a közönség már évek óta tudott: Kim Kardashian mozgása merevebb, mint egy darab botnak.

A sztár szerda este a Madison Square Gardenben adott koncertet, és az egyik száma közben a színpadra hívott egy rajongót, akinek láthatóan sikerült elkapni az ikonikus előadó ritmusát, önfeledten ropták együtt a tömeg előtt, kis csípőmozgás, fenék-összeütés, a siker pedig nem is maradt el.

Ám a következő pillanatban Prince kiszúrta a színpad közelében ácsorgó Kim Kardashiant, akit korunk szexszimbólumaként felkonferálva invitált fel maga mellé. A szépséges modellt, aki egy valóságshowban alapozta meg karrierjét, Prince vokalistája segítette a pódiumra.

A közönség körében már egy ideje szóbeszéd tárgya volt Kimmy fantáziahiánya, és most bebizonyosodott, hogy forgatókönyv nélkül valóban megáll az élete, semmi spontaneitása, személyes varázsa nincs, elveszetten toporgott csak a színpadon.

Pedig Prince megadta neki az esélyt, hogy az első másodpercek után legyen ideje felengedni, de a modell továbbra is csak álldogált, úgyhogy Prince végül feladta, és egész egyszerűen a karjánál fogva egy mozdulattal letessékelte a színpadról, némi iróniával hozzátéve: „Üdvözöllek, Amerika!”

Állítólag később Kim visszatért a színpadra, és addigra már felengedett, talán néhányan elmondták neki, mit kellett volna csinálnia. Ezt követően ugyanis a Twitteren már azt írta az üzenőfalára: „Felmentem a színpadra ÚJRA! Megváltoztam, és mi mindannyian táncoltunk, miközben Prince zongorázott! Wow, micsoda éjszaka!

Kár, hogy erre legfeljebb szóbeli bizonyíték van. Ha egyáltalán van…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.