Kardashian művészi ezüstben, pucéran

Megbánta Kim - de akkor miért mutogatja a mellét megint?

Állítása szerint megbánta korábbi vetkőzését Kim Kardashian - A bombázó a nyuszis magazinban pózolt. Most azonban "más megvilágításban" mutatta meg idomait.

Kim Kardashian pucér idomain ezüstfestékkel pózolt képgaléria

2010.10.14 19:29ma.hu

Kim Kardashian-nak igazán nincs mit takargatnia, az egykori valóságshow-sztár mégis megbánta mára, hogy annak idején mindent megmutatott a Playboy-ban.

További szexi képek! - Kim Kardashian ezüstben megmutatta

A fekete szépség nemrég fakadt ki, amiért meztelen fotói bejárták a világhálót.

Mégis újra pucérkodásra adta a fejét, igaz, ezúttal nem ugyanolyan formában. Kim-et a W magazine számára fotózták meztelenül, "ezüstburkolatban" - egész testét csillogó festékkel fedték be.

Kardashian szerint a képek igen művésziek lettek, és nagyon tetszenek neki, valamint családjának is. Édesanyja kifejezetten rábeszélte, hogy mondjon igent a fotózásra.

Kim szerint ezek azért mégis mások, mint a nyuszis magazinba készültek. Valóban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.