Nem bírja a Kardashian-lány, ha kihasználják

Izgató fotók - Kim kiakadt: nehogymár bárki tömhesse!

Egymástól függetlenül, egyszerre két ügyben is feljelentést tett a celeb. Az elsőt még nem akartuk megírni, hiába a meztelen fotók, mindent nem lehet velük eladni, így azonban a két ügy már megér egy cikket. Főleg, hogy ennyire egybevágnak.

Döglesztő képek: Levetkőzött a Playboy-ban Kim Kardashian képgaléria

2010.09.18 12:27mellesleg

Úgy tűnik, Kim Kardashian nehezen viseli, ha mások az ő beavatása nélkül próbálnak meggazdagodni testéből.

Lássuk szép sorjában. Múlt héten látott napvilágot nem kevés meztelen fotó a szépségről, ami a külföldi bulvárlapok szerint igencsak kiverte nála a biztosítékot.

Állítása szerint ugyanis arról van szó, hogy a nyuszis magazin az engedélye nélkül újrahasznosította azokat a fotókat, melyek egy régebbi fotózás alkalmával készültek róla, amikor is megegyeztek, hogy a teljesen pucér, illetve minden lényeges részletet láttató képek közül ezek nem fognak nyilvánosságra kerülni.

További fotók az izgató Kimről! - Fotó: Playboy

A fotók azonban most mégis közkézen forognak, ami nekünk jó, Kardashian kisasszony viszont nem örül. Legalábbis ez látszik reakcióiból, ám egyesekben felmerült a kétely, hogy egyszerű reklámfogásról van itt szó, a képek így is, úgy is kikerültek volna a netre.

A második ügy viszont még ennél is kacifántosabb. Alig telt el ugyanis pár nap a nyuszis botrány után, máris jött a második sokk: egy cég Kimre hasonlító gumibabákat dobott a piacra nem kis mennyiségben.

Először még nem lehetett tudni, hogy mi a hivatalos álláspont az üggyel kapcsoltban, ám mostanra biztos, hiszen Ms. Kardashian ügyvédje megerősítette, perre viszik a dolgot, mivel ez a híresség nyilvánossághoz való jogának megsértése.

Ezzel együtt követelik, hogy a babákat vonják vissza a forgalomból. A Pipedream vállalat azonban negatív választ adott a kérésre, szerintük ugyanis a Kinky Kim és Kim Kardashian közötti esetleges hasonlóság csakis a véletlen műve lehet. És persze a névválasztás is teljesen esetleges volt...

Nagy kufferbe jó pakolni - fotók!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.