Istenhez könyörgött a modell kisebb mellekért

Képek: Kim Kardashian: Utáltam a nagy melleimet!

Manapság már mindenki irigyli Kim Kardashian szenzációs alakját, ám volt idő, amikor a modellnek kifejezetten kínos volt, hogy hatalmasra nőttek a mellei.

Kim Kardashian pucér idomain ezüstfestékkel pózolt képgaléria

2010.12.02 17:29ma.hu

A Kardashian-család jó génekkel van megáldva, legalábbis ami a külsőt illeti, mindenképp. Kim, Khloe, Kourtney - és akkor még nem beszéltünk Kendall Jennerről, aki a három grácia féltestvére, és bár még csak alig múlt 14 éves, máris ugyanolyan keresett a modellvilágban, mint híres nővérei.

Fotó: kimkardashian.celebuzz (További fotók a képre kattintva)

A legismertebb név Kimé, aki azonban nem mindig örült annak, hogy olyan alakkal áldotta meg a sors, amilyennel. A PopEater magazinnak elmesélte, nagyjából 11 éves lehetett, amikor elkezdtek nőni a mellei, ám a nála kisebb Kourtney ekkor „támadásba” lendült, és állandóan csúfolta nővérét, Kim pedig ettől még nyomorultabbul érezte magát.

Főleg, amikor már melltartót is kellett viselnie, és Kourtney csúfolni kezdte: „Ki visel melltartót? Ez undorító!

Ültem a kádban, fogtam egy mosdókendőt, forró víz alá tettem, aztán leszorítottam vele a melleim, és úgy imádkoztam Istenhez, állítsa meg a melleim növekedését, ne legyen mindig nagyobb és nagyobb! Kourtney azt mondta, a melleim annyira nagyok és csúnyák!” - emlékezett vissza a ma már irigyelt mellű modell.

A felnövekvő ifjú hölgyeknek egy útravalót is küldtek a lányok: „Maradj hű önmagadhoz! Nem mindenkinek adatik meg akkora család, mint a miénk, de ajánljuk, hogy őrizd meg a családi értékeket. Az emberek azt hiszik, mi mindig is ilyen tökéletesek voltunk, de valójában mi is ugyanúgy bizonytalanok szoktunk lenni és úgy küzdünk, mint bármelyik tizenéves lány. Senki sem tökéletes, de öleld át, ami a tiéd, a családodat, és amit Isten adott neked, és élvezz ki minden pillanatot!

Sokkoló! Kim Kardashian halott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.