Kissé méretes, de tökéletes formájú

Leleplező fotó Kim Kardashian popójáról: tényleg igazi?

Valahányszor Kim Kardashian popsijáról esik szó, rendszeresen visszatérő vád, hogy bár a kelleténél egy fokkal terebélyesebb, mégis túl tökéletes ahhoz, hogy valódi legyen. Kim megelégelte a gyanúsítgatást.

Kim Kardashian pucér idomain ezüstfestékkel pózolt képgaléria

2011.06.30 09:29ma.hu

Jennifer Lopez óta mintha újra divatba jött volna a méretesebb popsi, aminek nyilván nagyon sok nő örül, de van, akinek megkeseríti az életét. Kim Kardashian például hasonló idomokkal büszkélkedhet, mint a latin ritmusok egyik leghíresebb énekesnője, de ez egyúttal azzal is jár, hogy szinte naponta kell szembesülnie a váddal: nem is eredeti a formás hátsója!

A szexi modell végül megelégelte a gyanúsítgatásokat és úgy döntött, egyszer s mindenkorra tisztázza magát és idomait. Felkeresett egy orvost, hogy készíttessen magáról néhány röntgenfelvételt, különös tekintettel a kufferra és az első lökhárítókra.

És lám: a röntgen nem hazudik, Kimben nyomát sem lelni szilikonnak!

Bár ő maga eddig is tudta az igazságot, a hír mégis annyira felvillanyozta őt, elvégre most már bizonyíték is volt a kezében, hogy azonnal megosztotta a képet a Twitteren, és ugyancsak mutatós kishúga, Khloe is sietett közzétenni saját oldalán a szenzációs leleplezést.

Az árulkodó röntgen (Fotó: Twitter - A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.