Szöktek volna a cickók

Hoppá: Kim Kardashian mellei majdnem kiestek!

Saját otthonában adott estély a szerelmesek napján Kim Kardashian, ám az ünnepi ruha nem épp bulizásra termett: csoda, hogy nem buggyant ki a melle egy óvatlan pillanatban!

Íme, így szöktek Kim Kardashian mellei a ruhából képgaléria

2011.02.17 15:29ma.hu
Fotó: Splash News (További képekhez KATT ide!)

Óriási partyt adott a gyönyörű Kim Kardashian Valentin-nap alkalmából, és ennek örömére igyekezett maximálisan kitenni magáért, de az nem jelenti, hogy maximálisan ki kellett tenni magát a ruhából is. Pedig kis híján sikerült: nemcsak formás, de igen tekintélyes méretű mellei alig fértek bele a ruhájába, aminek a felső részét ráadásul nem tartotta semmi pánt.

A modellnek bizony igencsak igyekeznie kellett, hogy kordában tartsa rakoncátlan cicijeit, amelyek minden egyes előrehajláskor a szabadulást választották volna, sőt, még álló helyzetben is láthatóan vigyázni kellett, nehogy önálló útra induljanak.

De hogy ne hagyjuk szó nélkül a szerelmesek napját se: Kim idén egyedül ünnepelt, miután nemrég kidobta korábbi pasiját, de állítólag nem sokáig tart a szinglilét. Barátaival pár napja fotózással egybekötött rövid nyaraláson vett részt, ahol a VIP-területen nyíltan flörtölni kezdett az egyik jóképű fickóval.

Lehet, hogy ő lesz a következő kiválasztott?

Szeretne még többet olvasni Kimről? Katt ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.