Újabb sztár vállalta az arcát

Képek: Felismerné Kim Kardashiant smink nélkül?

Meg kell állapítanunk: Kim Kardashian smink nélküli és alaposan kikészített külseje között van némi különbség. A szépséget mindenesetre nem zavarja, ha minden cicoma nélkül lekapják.

Megismerné Kim Kardashian-t az utcán? képgaléria

2011.02.23 10:25ma.hu - Fotó: Fadedyouthblog.com

Vastagon kihúzott szemek, sötét smink, rúzsozott száj - Kim Kardashian-t nemigen látjuk ezek nélkül. Az egykori valóságshow-sztár mára a gálák és sztárpartik állandó vendégévé vált, minden alkalmat kihasznál, hogy "pezsegjen".

Még több kép itt! Kim sminkben és anélkül...- Fotó: Fame

Tagadhatatlan, hogy Kim Kardashian természetes szépség, talán szükségtelenül is ken magára ennyi festéket...Amikor ugyanis megjelenik az utcán laza sportszerelésben és smink nélkül, nehezen tudjuk beazonosítani...valljuk be, olyan, mint egy szép, de átlagos mai lány.

Szájának jellegzetes vonaláról és pillantásáról megismerhető. Ám az is lehet, hogy könnyen összekevernénk a testvéreivel, a Kardashian-lányok ugyanis olyanok, mintha futószalagon készültek volna...

Kim nemrég elárulta, amire ma büszke, azt tinédzserként gyűlölte magán: a méretes melleit, mert társai gúnyt űztek belőle miattuk, sőt, még a húga, Kourtney Kardashian is csúfolta, és undorítónak nevezte, amiért melltartót viselt.

Kim Kardashian még azzal is megpróbálkozott, hogy "megállítsa" a keblei növekedését. Leszorította őket egy mosdókendővel...

Természetesen ma már nevet mindezen, és híres húgaival együtt modellként is igen sikeres. Kim Kardashian a Playboy-ban is megmutatta nem mindennapi testét - hátsóját pedig, akárhogy is cikizik időnként, nem kevés nő megirigyelné...

Kim Kardashian és az ő megjelenései...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.