Kim Kardashian el sem szakadt volt barátjától?

Emiatt lett vége a nevetséges Kardashian-házasságnak?

Még szinte ideje sem volt megszokni a házasságot Kim Kardashiannak és Kris Humphriesnak, máris válnak. Úgy tűnik, Kris a bánatosabb, de vajon mi történt valójában?

2011.11.15 10:29ma.hu

Álomszerű esküvő után mindössze 72 nappal már a válás részletein gondolkodik Kim Kardashian és egykori férje, az NBA-kosárlabdázó Kris Humphries.

A három csinos Kardashian-lány édesanyja, Kris Jenner nemigen tűnik letörtnek az események alakulása miatt, azt hangoztatja, az élet megy tovább.

Talán mert a szakítást az ő lánya szenvedte meg kevésbé. A hírek szerint Kim máris talált valakit, akivel vigasztalódhat - igaz, nem új emberről van szó. Az exbarátjával beszélget órák hosszat - derítette ki a Hello magazin.

Kim Kardashian állítólag meg is csalta férjét a volt kedvesével, Reggie Bush-sal, és minden közeli barátja tudja, hogy még mindig érez a volt párja iránt, akivel 3 esztendőt töltött együtt.

Mielőtt a válást bejelentették, találkozott a focista exkedvessel - sokan azt gyanítják, valójában sosem szakítottak igazán, a nagy szerelem és házasság Kris Humphries-zel pedig csak játék volt.

Hiszen tudjuk, hogy Kim Kardashian és testvérei nagy sikerrel viszik a Kardashian-showt, amelynél igencsak számít a nézettség. No de ennyire?

Talán adhat egy kis támpontot az események más megvilágításba helyezéséhez, hogy Kim Kardashian súlyos dollármilliókat kapott azért, hogy a sajtó ott lehessen "élete nagy napján".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.