Utálta, ha a férjével fotózták

Ciki: Kim Kardashian kilökdöste a képekről a férjét

Kim Kardashiant frusztrálta, ha a férjével közösen fotózták le őt, ezért ha egy paparazzi bukkant fel valahol, szinte ellökdöste magától Kris Humphriest, ne zavarja a "belátást".

2012.07.11 08:29ma.hu

A házasság csak 72 napig tartott, a találgatások azonban több hónap után sem csillapodnak, és most újabb elmélet merült fel, ami ha nem is egyenes kiváltó oka volt a válásnak, de nagy valószínűséggel közrejátszott abban. Ha hinni lehet a most előkerült ismerősnek, akkor Kim Kardashian bizony erőteljesen cikinek tartotta a férjével együtt mutatkozni, és ez ritkán szokott a jó és hosszú házasság titka lenni.

Fotó: MTI

A "cikiség" egészen pontosan abban mutatkozott meg, hogy a valóságshow-sztár rendszeresen eltávolodott Kris Humphriestól, valahányszor felbukkant a közelükben egy fotós, mondván, tönkreteszi az ő megjelenését, ha együtt kerülnek egy képre. Ebben lehetett is némi igazság, mivel a kosaras férfi és az átlagoshoz képest is kifejezetten alacsony modell finoman szólva komikusan festett egymás mellett, Kim valósággal hobbitnak tűnt férje oldalán.

A legnagyobb probléma azonban mégsem ez volt, hanem az, hogy Kim szerint Kris "eltakarta" őt, és ha a fotós felbukkanásakor nem lépett el elég gyorsan nejétől, akkor a szépség valósággal ellökdöste onnan. Ezek után azon már nem is csodálkozunk, hogy legújabban Kris azzal állt elő, hogy a tavaly augusztusban köttetett és októberben felbontott házasság valójában kamu volt, erre pedig pont a fent említett fotók nyújtanak bizonyítékot - hisz melyik feleség szégyelli a férjét és követel kizárólagos figyelmet magának?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.